Liceenii rock’n’roll: concert cu Garaj Project, cel mai nou grup timișorean

Liceenii rock’n’roll: concert cu Garaj Project, cel mai nou grup timișorean

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1901907839">

Scena muzicală rock din Timișoara s-a îmbogățit recent prin apariția unui nou grup, care s-a născut în vremuri care au schimbat din temelii toate aspectele vieții cotidiene. E vorba de Garaj Project, o trupă de adolescenți care a luat naștere la sfârșitul anului trecut în urma unui workshop organizat de Tribul Artistic.

Evenimentul care s-a desfășurat în data de 5 decembrie 2021 la Casa Tineretului a fost organizat în cadrul proiectului Music Community cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara și programul Erasmus+ al Uniunii Europene și a reprezentat practic prima apariție a formației pe scenă.

Victoria Lazăr (chitară, voce, compozitor), Victor Borțea (chitară solo), Noris Matușoiu (chitară  armonie), Igor Feniac (chitară bas) și Paul Manole (tobe) pregătesc o nouă apariție în fața publicului care va avea loc în data de 17 februarie, de la ora 19, la Manufactura, unde „liceenii rock and roll” care-și petrec mult timp în sala de repetiții situată într-un garaj vor cânta câteva cover-uri dintr-o arie muzicală largă (de la Joan Jett sau The Pretty Reckless dar și o prelucrare jazzy a piesei „Toxic” de Melanie Martinez, după o melodie cântată de Britney Spears) și câteva compoziții proprii.

Planurile tinerei trupe timișorene includ alte două concerte în luna martie, iar apariția unei noi formații în vremurile tulburi pe care le trăim nu poate decât să ne bucure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.