Lovitură în scandalul Smartfit – asociatul majoritar Cosmin Șorban, exclus de Tribunalul...

Lovitură în scandalul Smartfit – asociatul majoritar Cosmin Șorban, exclus de Tribunalul Timiș din companie

0
DISTRIBUIȚI

Lovitură de proporții în scandalul firmei Smart Fitness Studio SRL, care administrează cele trei săli de fitness din Timișoara sub brandul Smartfit. Vă reamintim că, de ani de zile,
asociatul majoritar Cosmin Șorban se află într-un conflict deschis cu asociatul minoritar Silvia Irimescu (soția lui Răzvan Irimescu, partenerul de business al Șorban). De altfel, Șorban a recunoscut că vrea să scape de acționarul minoritar cu care nu s-a mai înțeles. Un control al celor de la Antifraudă a dus la descoperirea unor serii de probleme,  societatea fiind  obligată la plata unei sume totale de 2.001.584 lei, la care se adaugă penalități în sumă de 1.362.566 lei.

Silvia Irimescu a solicitat într-o acțiune depusă la Tribunalul Timiș excluderea ca asociat a lui Șorban, având în vedere modul în care a administrat firma.


Ieri, instanța a admis o parte din acțiune și a dispus ” admite în parte cererea principală formulată de reclamanta IRIMESCU SILVIA în contradictoriu cu pârâţii ŞORBAN COSMIN PETRU și SC SMART FITNESS STUDIO SRL având ca obiect excludere asociat. Dispune excluderea asociatului ŞORBAN COSMIN PETRU din cadrul SC SMART FITNESS STUDIO SRL, urmând ca societatea să continue activitatea sub forma societății cu răspundere limitată cu asociat unic, respectiv asociatul IRIMESCU SILVIA. Respinge ca rămas fără obiect petitul având ca obiect revocarea pârâtului din funcţia de administrator şi numirea reclamantei ca administrator al societăţii pârâte. Respinge cererea reconvenţională formulată de pârâtul reclamant rec. ŞORBAN COSMIN PETRU în contradictoriu cu reclamanta pârâtă rec. IRIMESCU SILVIA având ca obiect excludere asociat ca neîntemeiată. Respinge petitul cererii reconvenţionale având ca obiect retragerea reclamantei pârâte rec. din societate ca fiind formulat de o persoană fără calitate procesuală activă. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 26110 lei reprezentând onorariu expert şi taxa judiciară de timbru”.

Împotriva deciziei Tribunalului Timiș se poate face apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.