Lucian Boncu, în fața Tribunalului Timiș: ”Nu am avut câștiguri din această...

Lucian Boncu, în fața Tribunalului Timiș: ”Nu am avut câștiguri din această activitate infracțională”

7
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, o ”felie” din dosarul traficului de cocaină în care liderul interlop Lucian Boncu și alți acoliți au fost condamnați de către Curtea de Apel Timișoara. CAT a dispus rejudecarea acuzației de grup infracțional organizat pentru inculpații Remus Banciu, Alin Cionca și Marius Oltean, cât și cererea DIICOT de confiscare extinsă a apartamentului din Giroc unde Boncu și prietenii se drogau, dar și a unui teren al lui Paul Ștefan.


Avocata lui Ștefan a depus dovada achitării banilor care trebuiau plătiți de acesta conform sentinței și a arătat că terenul respectiv a fost cumpărat după ce inculpatul și soția sa au făcut credite bancare.

Avocatul lui Lucian Boncu a explicat că apartamentul a fost cumpărat de către părinții acestuia care au vândut cu puțin timp înainte o altă locuință ”când domnul Boncu avea un an și nu se putea crede că la vârsta respectivă a comis vreo infracțiune”. Liderul interlop a susținut că nu se impune confiscarea extinsă deoarece ”nu am avut câștiguri din această activitate infracțională”. Cei trei inculpați au susținut că nu au făcut parte din niciun grup infracțional organizat și au cerut achitarea. DIICOT nu a cerut probe suplimentare și nici avocații părților. Tribunalul Timiș a amânat pronunțarea pentru 29 martie.

7 COMENTARII

    • Sa buna Boncu cum l-a înțepat Puiu Minda cu 5000 euro când i-a vândut apartamentul din Giroc. Curaj păpușa!

  1. Numai interlopi și sifoane in orașul asta !!! Toți se mănâncă între ei și se cred mafioți in libertare și când cad la pușcărie sunt mate blânde !!!! Într-adevăr nu cred ca a avut câstiguri , tot ce a făcut a fost de distractie . Numai ca in România distracția costa cu pușcărie .!!!! Să-mi bag p//// in morti lu aia de la DIICOT !!! Și rasa lor care ia scos pe pământ !!!

  2. Nu suporți poliția ?!Da ce suporți?Pe tine te suporți?Te pot găsi ,te pot învăța înjurături cum nu credeai că există,te pot face să plângi și să râzi…de prostia ta!Iepuraș,stai blând că ești micuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.