Lucrările Aquatim opresc apa pentru o parte din abonații din Timiș. Alții...

Lucrările Aquatim opresc apa pentru o parte din abonații din Timiș. Alții vor avea presiune scăzută

0
DISTRIBUIȚI

Joi, 17 februarie, între orele 8 și 15, pe Calea Buziașului se va realiza legătura conductei DN 280 în noul cămin de vane.

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare stradală, iar pe durata lor se va întrerupe alimentarea cu apă pe Calea Buziașului, pe tronsonul dintre străzile Venus și Intrarea Neptun, inclusiv la Centrul de Dializă Dr.


Golea și la firma Acellum.

În același interval orar presiunea va fi scăzută în zona Ciarda Roșie, pe Calea Buziașului și în localitatea Moșnița Nouă.

De asemenea, în zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, între orele 9 și 15, se va întrerupe furnizarea apei după următorul program: în 17 februarie în Livezile și Dolaț, pe 18 februarie în Voiteg și Banloc, pe 21 februarie în Butin și Șemlacu Mare, iar pe 22 februarie în Jebel.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.