Maryliss a lansat un cover după piesa „Changing”, filmat „în spatele casei”

Maryliss a lansat un cover după piesa „Changing”, filmat „în spatele casei”

0
DISTRIBUIȚI

Solista Maryliss a lansat recent un clip filmat alături de membrii formației Cover Up, care este un cover după piesa „Changing” (Sigma featuring Paloma Faith), înregistrarea fiind făcută în cadrul unui concert care a avut loc În Spatele Casei (Casa Tineretului) din Timișoara. Videoclipul a fost realizat de Happy End Studio, iar mixul și masterul de către Silviu Dan Iliescu.

Maryliss a absolvit Școala Populară de Artă din Drobeta Turnu Severin și s-a stabilit mai apoi la Timișoara, făcându-se remarcată la diverse evenimente și concursuri muzicale,printre care s-a numărat și „Vocea României” în 2016, unde a ajuns până în faza semifinalelor.


Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, solista a lansat mai multe piese și pregătește albumul de debut.

„Pasiunea mea pentru muzică a luat naștere în jurul vârstei de 14 ani, iar talentul meu cred cu tărie că l-am moșteni de la bunicul și bunica mea. Cu bunicul obișnuiam să cânt destul de des, acesta fiind și cel care m-a îndrumat către Școala Populată de Arte din Drobeta Turnu-Severin. După absolvirea școlii, am luat o pauză destul de lungă din cântat (fiind perioada bac-ului, m-am focusat pe studiu ) până în momentul în care am venit la Timișoara cu Facultatea, iar pe întreaga perioadă a facultății, am lăsat muzica pe post de hobby, mergeam foarte des la karaoke și îmi terorizam colegii de palier din cămin, cântând zilnic. Prima mea cântare a fost într-un club, Play, era undeva prin Calea Aradului, iar a doua la Festivalul Xland“, spune Maryliss despre începuturile ei muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.