Mașină de pompieri implicată într-un accident, patru persoane au ajuns la spital

Mașină de pompieri implicată într-un accident, patru persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

O mașină de pompieri care se afla în misiune a fost implicată astăzi într-un accident de circulație, la Caransebeș, în județul Caraș-Severin.

„În jurul orei 12:20, o autospeciala pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se deplasa la intervenție, la un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului. În accident a fost implicat, de asemenea, un autoturism aflat în trafic.


În urma evenimentului, trei pompieri si șoferul autoturismului au nevoie de îngrijiri medicale și sunt transportați la spital cu diverse traumatisme. În vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul, sunt efectuate cercetări de către autoritățile competente. De asemenea, la nivelul unității noastre se vor întreprinde masuri specifice de cercetare și evaluare a situației”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE „Astăzi, în jurul orei 12:20, pe Calea Severinului din municipiul Caransebeș, s-a produs un accident rutier, o autospecială aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Semenic», care se deplasa la o intervenție răsturnându-se și acroșând ușor un autoturism care circula din sens opus. În autospeciala ISU se afla un echipaj format din patru pompieri, în urma evenimentului trei dintre aceștia, pasageri, fiind răniți ușor și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul este restricționat în zonă până la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.