„MERITOCRAȚIE” USR-istă din conducerea filialei Timiș, cel mai nou director din Primăria...

„MERITOCRAȚIE” USR-istă din conducerea filialei Timiș, cel mai nou director din Primăria Timișoara

12
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-877847958">

Postul rămas liber prin demisia lui Ciprian Trocan, plecat la Consiliul Județean Timiș, de la șefia Serviciului Asistență Medicală Școlară din cadrul Primăriei Timișoara a fost ocupat marți.

Noul director, care a câștigat concursul având un singur contracandidat, este Diana Amza, membră a Biroului Județean Timiș al USR.

Diana Amza este din Lugoj și a urmat Facultatea de Drept din cadrul UVT având un master în Drept Comunitar tot la UVT.

Ea vorbește trei limbi străine: engleza, franceza și italiana. Diana Amza a fost membru al Consiliului Executiv al Asociației Internaționale de Ultramaraton și președintele subcomisiei de Ultraatletism.

Totodată, aceasta este președinte al Asociației Club Sportiv Super Sports Club și director general la o firmă privată de organizare de evenimente.

Diana Amza are 39 de ani și a candidat pentru un post în Senat din partea USR la alegerile din 2020 și face parte Biroul Județean al USR Timiș.

12 COMENTARII

 1. Asociații sportive, organizări de evenimente ; ce au astea cu administrația publică și asistența medicală școlară ?!? De unde îi scot??? E clar că USR-IȘTII nu au oameni pregătiți și de aceea sunt așa incompetenți în funcțiile unde sunt puși! Cu cât stau incompetenții mai mult în funcții de conducere cu atât mai mult distrug societatea și nivelul de trai.

 2. Se merita ghilimele. Tot membrii de partid angajeaza PSD.. vai, scuze, vroiam sa zic USR.
  Competenta posibil sa existe pe alte domenii… nu pare sa existe pe postul dat.
  USR- PSD, aceiasi strategie

 3. Măi lamentabile, doamna este absolventă a Facultății de Drept a UVT, ciclurile de licență și de masterat.

  Faptul că a activat în diferite foruri de conducere sportive este în plus.

  Nu v-a oprit nimeni să concurați pentru acel post, nu-i așa ?

  • Măi Vasile, dacă nu poți înțelege îți repet, ce legătură are ASISTENȚA MEDICALĂ ÎN ȘCOLI cu experiența în organizarea de nunți și cu pregătirea școlară în drept (pe care o au zeci de mii de cetățeni din zonă) ? Nu crezi că e la fel de competentă în asistență medicală cam cum dă dovadă că e Fritz la Primărie?

  • Trebuie să fie competentă în management și organizare, nu în medicină, că nu e angajată să lucreze în cabinetele școlare ci să se ocupe de nevoile lor.

 4. Daca acest post era castigat de un pesedist sau penelist, nimeni nu mai comenta si nu facea gargara, pentru ca asa s-a obisnuit in tara asta. Acum a castigat concursul cineva de la alt partid. Care are o experienta manageriala destul de buna. Toti analfabetii functionali din Romania se apuca sa comenteze. Ce mai vad este ca se confunda marfa cu ambalajul si isi pun intrebari de genul ” este medic pentru a putea avea expertiza in asistenta medicala in scoli?”. Intreb si eu pentru un prieten: are Rafila expertiza manageriala pentru a f iministrul sanatatii? Nu, nu are. Si totusi este ministrul sanatatii. SI nu isi doreste sa fie ministrul sanatatii. Si nu am vazut comentariile de pe aici la acest lucru. Sictir.

 5. Asta e o numire de partid. Orice partid făcea așa ceva e aceeași problemă. În acest caz propaganda Usr, . plătită din bani publici, de anumite instituții, ne intoxică cu sintagma ,, manager bun ” care să ascundă realitatea că au numit pe oricine au vrut, oriunde. Fără să țină cont de ocupație sau profesiune. Așa își justifică numirile dezastruoase, de la guvern până la nivel local și cele viitoare, pentru că nu au oameni pregătiți, mai ales în administrație publică. Ei au manageri de doi bani. Buni la toate și la nimic.
  Georgwes, după cum vorbești, se pare că tu ai făcut școala când 50 % din absolvenți erau analfabeți funcționali. Gândește-te în care jumătate te-ai încadra?
  Rafila este medic, cu experiență și este de așteptat să fie un Ministru al Sănătății mai bun decât un simplu manager care nu cunoaște problemele din sănătate. Sau decât unul fără experiență gen Voiculescu. Mă rog, cu experiență în bișnița cu medicamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.