Prefectul Ritivoiu, apel la instituțiile din Timiș să ajute serviciul de ambulanță....

Prefectul Ritivoiu, apel la instituțiile din Timiș să ajute serviciul de ambulanță. De ce a renunțat la mașina de serviciu

0
DISTRIBUIȚI

Serviciul de Ambulanţă Timiş este sufocat de numărul mare de solicitări de la populaţie pentru testarea PCR la domiciliu și este total deficitar la capitolele maşini şi şoferi.

În Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de vinerea trecută, Prefectura Timiș a cerut instituţiilor să vină în ajutor și să pună la dispoziţie maşini şi şoferi pentru transportul cadrelor medicale la testare.

Prefectul Mihai Ritivoiu spune că, în afară de ISU Timiş, care a oferit cinci maşini şi merită mulţumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect.

„Voi solicita astăzi tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris câte maşini şi şoferi pot disponibiliza pentru a susține activitatea Serviciului de Ambulanță, iar în cazul în care nu au posibilitatea, să și explice care este cauza.


Între timp, pentru că vreau să dau un semnal de implicare totală, voi renunţa la maşina Prefecturii şi la şofer în favoarea Serviciului de Ambulanţă. În perioada următoare mă voi deplasa singur la serviciu și pe teren cu mașina familiei, până când trece valul și nu va mai fi nevoie de ajutorul lor. Sper ca forţa exemplului personal să mobilizeze mai bine instituţiile statului”, a transmis, miercuri, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.