Nocturna a căzut pe „Dan Păltinişanu” la primul eveniment oficial al anului:...

Nocturna a căzut pe „Dan Păltinişanu” la primul eveniment oficial al anului: Politehnica – Petrolul UPDATE 4 Meci pierdut la masa verde, reacţia CJT

2
DISTRIBUIȚI

Mari emoţii la meciul Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti, din etapa 17 a Ligii 2. Nu din cauza spectacolului sportiv, deşi suporterii au creat o atmosferă frumoasă la start. In minutul 8 s-a stins subit noctura. Rămaşi pe intuneric suporterii au aprins device-urile din dotare.

Minutul 14 al meciului inceput la ora 20, cu jucătorii aflaţi intre timp la vestiare, a readus treptat aprindere becurilor bătrânei şi decrepitei arene. Când s-au aprins becurile insă s-a creat şi un mic moment de haos, cu fani alergând prin tribună.


Se pare că unii fani prahoveni, prezenţi in număr de circa 40-50 in sectorul oaspeţilor, au pătruns in sectorul celor timişoreni sau oricum şi-au părăsit locurile. Dar intervenţia forţelor de ordine a restabilit in cele din urmă „normalitatea”.

In momentul de intrerupere crainicul a anunţat că dacă meciul nu se relua intr-o oră, Poli risca să piardă la masa verde partida. Deocamdată jocul continuă deşi e clar că „Marele oval” de abia mai face faţă competiţiei şi la acest nivel al Ligii 2.

UPDATE Conform unui oficial al gazdelor suporterii petrolişti au rupt gardul spre tribuna I, incercând să ajungă in sectorul poliştilor, la momentul căderii nocturnei.

UPDATE 2 Reacţia CJ Timiş despre incidentul cu nocturna: „Ieri a fost o problemă la tabloul electric. Astăzi, de dimineață, o echipă de intervenție a lucrat peste 4 ore să remedieze situația. Din păcate, o siguranță a cedat din nou în această seară, dar echipa de mentenanță a intervenit rapid și noctura a fost repusă în funcțiune”.

UPDATE 3 Nocurna a căzut din nou, conform regulamentului timişorenii vor pierde meciul la masa verde. O ruşine pentru oraşul de pe Bega. „Mulţumim Consiliului Judeţean”, a conchis crainicul la final.

UPDATE 4 „Instalația electrică este veche, se pare că e vorba de un scurtcircuit la unul sau mai mulți stâlpi ai nocturnei. Vom evalua amănunțit situația mâine pentru a identifica sursa întreruperilor, cu intenția de a repara definitiv defecțiunile. Regretăm situația creată și cerem scuze publicului și echipei”, se arată în mesajul CJT după evenimentul din această seară.

2 COMENTARII

  1. de 10 ani echipa de fotbal a fost abandonata la fel ca si stadionul. esecul de proportii al fostului primar Robu care a vrut sa isi faca echipa proprie s-a suprapus cu conducerea incapabila de la consiliul judetean – Grindeanu, Bojin, Dobra, Nica . amaratii astia care nu se pricep la nimic ( desi Dobra cica a fost profesor de educatie fizica) nu au facut nimic pentru vechiul stadion si nici pentru cel nou promis tot de 10 ani de toti politicienii din judet. acum nu au gasit un administrator capabil sa schimbe 2 sigurante

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.