O singură firmă dispusă să ridice un imobil nou pentru Școala Generală...

O singură firmă dispusă să ridice un imobil nou pentru Școala Generală nr. 13

0
DISTRIBUIȚI

Tendința de „un contract – o ofertă” continuă pentru proiectele Primăriei Timișoara. Municipalitatea a mai trecut o etapă în licitația pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările pentru proiectul „Extinderea spațiilor de învățământ. Construirea unui corp de clădire cu un etaj la Școala Gimnazială nr.


13, de pe strada Musicescu nr. 14”.

Astăzi a fost deschisă oferta depusă de SC CONPEP DRAG SRL din Lugoj și a început evaluarea.

Obiectivul general al proiectului, promovat prin GAL Freidorf, este reducerea abandonului școlar.

Proiectul va asigura spaţiile şi dotările necesare funcţionării activităţii educaționale pentru 613 elevi.

Pe termen lung, efectele benefice ale proiectului sunt: îmbunătăţirea condiţiilor de desfășurare a activităților educaționale; extinderea capacităţii şcolilor; promovarea sportului în şcoli prin realizarea sălii de sport; creşterea nivelului de educaţie al locuitorilor, în special cei din Zona Urbană Marginalizată (ZUM) Freidorf.

Clădirea nouă va fi împărțită într-o zonă cu spaţii de învăţământ şi o zonă cu sală de sport şi spaţii adiacente acesteia. La parter vor fi trei săli de clasă, vestiare, grupuri sanitare, o sală de sport, o centrală pentru detecţie incendiu. La etaj va fi amenajată o tribună, hol, patru săli de clasă și grupuri sanitare. În total, vor fi șapte noi săli de clasă.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 2,7 milioane de lei fără TVA, iar proiectul va fi co-finanțat prin fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.