Peste 700 de sancțiuni aplicate de Poliția Rutieră șoferilor indisciplinați din Timiș,...

Peste 700 de sancțiuni aplicate de Poliția Rutieră șoferilor indisciplinați din Timiș, în ultimele zile

0
DISTRIBUIȚI

În data de 12 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu agenții din Sânnicolau Mare au organizat o razie pe raza de competență a orașului timișean.

Polițiștii au controlat 420 de autovehicule și au legitimat 450 de persoane.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 230 de amenzi în valoare de 62.919 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere. Dintre acestea, 170 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, dintre care opt pentru nerespectarea regimului legal de viteză, șase pentru conducerea sub influența alcoolului și cinci pentru alte abateri.

O altă razie a avut loc în 13 februarie 2022, organizată de Poliția orașului Buziaș împreună cu Poliția municipiului Lugoj.

În intervalul orar 14:00 – 18:00, acțiunea  a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză pe raza localităților Buziaș, Sinersig și  Bacova, iar în intervalul orar 18:00 – 21:30 s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool și a substanțelor psihoactive de către conducătorii de autovehicule pe raza  orașului Buziaș și a comunei  Nițchidorf cu localitățile arondate.

Polițiștii au controlat 153 de autovehicule și au legitimat 187 de persoane.


Cu acest prilej, au fost aplicate 81 amenzi, în valoare de 26.865 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Totodată, au fost retrase patru certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, șapte permise de conducere pentru depășire neregulamentară și nerespectarea regimului legal de viteză.

Și în Timișoara au avut loc controale în trafic.

În perioada 7 – 13 februarie, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au controlat 285 de autovehicule destinate transportului de marfă și 237 destinate transportului de persoane, fiind legitimate 534 de persoane și efectuate 88 de testări cu aparatul alcooltest.

Agenții au dat 401 amenzi, dintre care 56 de sancțiuni au fost aplicate pentru constatarea neregulilor privitoare la transportul de marfă și persoane și alte șapte sancțiuni privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului și au fost retrase șapte certificate de înmatriculare pentru nedeținerea autorizației de taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.