Politehnica mai are o opţiune la mijloc pentru duelul cu Petrolul. S-au...

Politehnica mai are o opţiune la mijloc pentru duelul cu Petrolul. S-au rezolvat actele jucătorului crescut în Anglia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / FACEBOOK

Politehnica şi-a completat lotul pentru reluarea Ligii 2. „Aripa” Stefan Vukoje a semnat o înţelegere de lungă durată cu alb-violeţii după ce s-a pregătit timp de câteva luni cu noii colegi de pe Bega. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a devenit astfel apt de joc pentru meciul de mâine cu Petrolul, primul oficial din 2022 la nivelul eşalonului secund.

Vujoke are tată sârb şi mamă britanică, deţine astfel două cetăţenii, dar din cauză că cele două ţări de origine nu sunt în UE a existat şi ceva birocraţie în rezolvarea transferului său. Mijlocaşul a crescut la academiile celor de la Luton Town şi Brighton & Hove Albion. Pentru cea din urmă a evoluat în campionatul U23 şi al rezervelor – Premier League 2 în sezonul trecut, când a întâlnit jucători care acum sunt obişnuiţi cu elita Angliei.


A devenit liber de contract şi s-a antrenat în toamnă atât cu Poli, cât şi în cadrul unui alt club de prestigiu din Albion – Southampton.

Contractul semnat cu Politehnica, la fel ca în cazul muntenegreanului Balsa Rogosic, este unul care se va încheia abia pe 30 iunie 2025! Vukoje este a cincea achiziţie pentru Politehnica, după vârful din fosta Iugoslavie, Sîntean (Heramnnstadt), Plumbuitu (Gaz Metan via Metaloglobus), Iamandache (Pucioasa), ultimii doi sub formă de împrumut.

„Sunt foarte fericit să fiu aici şi să încep să joc din nou, vreau să ajut echipa să obţină rezultate pozitive în fiecare meci. Sper că obiectivul va fi readucerea echipei în Liga I, acolo unde-i este locul! Personal sper să marchez goluri, să ofer assist-uri şi să ajut echipa în orice mod pot să o fac”, a declarat Stefan Vukoje.

Mâine, Politehnica dă piept cu Petrolul, pe „Dan Păltinişanu”, de la ora 20.00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.