Politehnica – Petrolul, primul meci oficial din Liga 2 în 2022. Vezi...

Politehnica – Petrolul, primul meci oficial din Liga 2 în 2022. Vezi când debutează şi Ripensia în noul an

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu (arhivă)

Jocul alb-violeţilor cu prahovenii poate fi considerat un derby al rundei a 17-a. Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti a fost programat joi, 24 februarie, de la ora 20.00, în nocturna arenei „Dan Păltinişanu”. Meciul va fi televizat. În schimb, Ripensia va debuta în duelurile oficiale din noul an, în deplasare la Tg. Jiu, cu Viitorul Pandurii, în ziua şi la ora clasică de Liga 2 – sâmbătă, 26 februarie, de la ora 11.00!

Poli, aflată pe 14, cu 20 de puncte, mai are doar şanse teoretice de a prinde o poziţie de play-off. Programul rămas din sezonul regular e unul infernal. Primul meci va fi chiar cu liderul la zi, Petrolul, diferenţa dintre cele două e de 22 de puncte, dar alb-violeţii au încheiat anul 2021 pe un trend ascendent.


Ţinând cont de istoricul duelurilor directe pe Bega, timişorenii pot spera la o surpriză.

Clubul bănăţean a început deja promovarea duelului (foto) cu „lupii”. Deja se pot achiziţiona tichete pentru meci, accesul va fi permis gazdelor doar la tribuna I, biletele se cumpără online şi au preţul de 20 de lei. Programarea meciului atât de devreme a schimbat uşor şi planurile din această săptămână ale echipei. Astfel, testul cu Ghiroda, setat iniţial pentru ziua de sâmbătă, va avea loc până la urmă vineri, de la ora 11.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Ripensiştii, clasaţi o poziţie mai sus şi având un punct mai mult decât concitadinii viola, au meci în deplasare la Viitorul Pandurii, grupare care are precum Poli, doar 20 de puncte.

Prima etapă din „B” în noul an se va încheia tocmai pe 28 februarie, cu un derby de clasament între „U” Cluj şi Chiajna. Programul complet, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.