Poliția Locală Timișoara are oficial un nou director. Fostul comandant al Structurii...

Poliția Locală Timișoara are oficial un nou director. Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din IJJ Timiș, singurul care a trecut proba scrisă

3
DISTRIBUIȚI

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției Poliției Locale Timișoara.

Inițial, la concurs s-au înscris șase candidați, patru dosare au fost acceptate, însă de proba scrisă a trecut doar Hajdu, astfel că interviul final a devenit practic doar o formalitate.

Hajdu Attila, absolvent al Universității de Vest din Timișoara, a fost comandantul structurii de acțiuni speciale și antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, între 2009 și 2014, apoi ofițer specialist în acțiuni speciale și antiteroriste în cadrul IJJ Timiș.

S-a ocupat de pregătirea și formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 și 2020, iar între 2020 și 2021 a fost împuternicit șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiș.

„Misiunea domnului Hajdu Attila nu este una ușoară: preia o instituție care trebuie reformată și adusă aproape de cetățean, în stradă, acolo unde sunt problemele oamenilor.


Îl felicit pentru promovarea acestui concurs și îl asigur de întreaga mea deschidere pentru a reclădi încrederea timișorenilor în Poliția Locală. Îmi doresc ca perioada de acomodare să fie cât mai scurtă și să vedem repede rezultate”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Concursul câștigat de Hajdu Attila a fost primul organizat pentru postul de director al Poliției Locale Timișoara, de la înființarea acestei instituții în anul 2011.

3 COMENTARII

  1. primul concurs in 11 ani ? pana acum erau pusi asa, pe ochi frumosi de primar ? pare supra calificat acest domn, la Locala nu se bate nimeni cu teroristii, doar cu golanii care fac mizerie in parcuri, babutele care vand patrunjel in piata si smecherii care parcheaza pe trotuare si pe spatii verzi

  2. Am eu 3 amenzi pentru o parcare.. Făcute. Că am îndrăznit să parchez. Din care una de 1.000 lei. Că nu ia plăcut de mutra mea.
    Ăștia sunt Polițiști Comunitari. Angajați la talpa bocancului. Și care trebuie să le dovedească la Șefi. Că ei au muncit.

    • Bine au facut sa inveti minte sa parchezi doar unde trebuie, aici nu e oltenia sa lasi caruta unde te taie capu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.