Prefectul de Timiș: Copiii nu stau în frig în secția NPI, dar...

Prefectul de Timiș: Copiii nu stau în frig în secția NPI, dar nu este apă caldă. Urmează controale în toate spitalele

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, a anunțat că, astăzi, a fost împreună cu cei de la DSP Timiș într-un control la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara de pe strada Corbului.


”În urma informațiilor din presă și a mai multor apeluri făcute de cetățeni în mediul online, am convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația la fața locului și pentru a ne edifica dacă într-adevăr copiii stau în frig în saloane. Nu se stă în frig. E cald peste tot, am inspectat inclusiv magazia plină de pături. Pe de altă parte, nu este apă caldă. La etajul I curge apă rece, iar la etajul II nu curge deloc. Am lăsat măsură de control ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată problema. Un boiler electric este soluția simplă și la îndemână.”, a scris Ritovoiu pe Facebook.

Prefectul a anunțat că ”mâine dimineață voi solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele, pentru verificarea temperaturii din saloane şi a existenței apei calde în băile unităților medicale. Totul până la frigul în spitale! Sănătatea și confortul pacienților sunt prioritare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.