Prefectul Ritivoiu, vizită la IPJ Timiș după ce un interlop a lovit...

Prefectul Ritivoiu, vizită la IPJ Timiș după ce un interlop a lovit un polițist

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul Mihai Ritivoiu le-a cerut, joi, polițiștilor zero toleranță față de cei care nu respectă legea. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mers în vizită la Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș.

„M-am deplasat astăzi la sediul IPJ Timiş unde am participat la şedința Grupului de Coordonare şi Trasare a Sarcinilor. Am întâlnit o echipă unită și bine pregătită care acționează după proceduri stricte și principii care pun pe primul loc siguranța cetățeanului.


Am cerut polițiştilor să manifeste fermitate în aplicarea legii şi zero toleranță față de cei ce nu o respectă. O Poliție puternică ne face şi pe noi să ne simţim în siguranță. Am încredere în activitatea lor şi i-am asigurat de tot sprijinul meu”, a transmis prefectul Mihai Ritivoiu.

Într-un alt mesaj postat ieri pe pagina sa de Facebook, prefectul Ritivoiu spunea, cu referire directă la incidentul în care un polițist a fost lovit cu pumnul de un interlop: „Nu voi permite ca în mandatul meu să continue disoluția autorității de stat în județul Timiş! Avem nevoie de instituții puternice şi respectate. Este singura variantă pentru ca cetățeanul să-şi recapete încrederea că este protejat şi apăra”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.