Protest la Uivar, după înlocuirea viceprimarului liberal al comunei

Protest la Uivar, după înlocuirea viceprimarului liberal al comunei

0
DISTRIBUIȚI

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, vineri, la Uivar în fața Primăriei după ce majoritatea din Consiliul Local a decis schimbarea viceprimarului PNL Augustin Federiga.

Oamenii spun că sunt revoltați și dezamăgiți și au decis să strângă semnături pentru menținerea în funcție a viceprimarului liberal și demiterea primarului Bogdan Săvulescu de la PMP.

„Am fost anunțați că aleșii de la PMP, Pro România, un consilier de la PSD și unul de la UDMR doresc schimbarea viceprimarului. Cetățenii nu sunt de acord și au cerut demiterea primarului. Se adună semnături pentru repunerea în funcție a viceprimarului liberal.


Acesta a fost înlocuit cu Petrișor Cătlan de la Pro România nejustificat, fără dezbateri prealabile. Viceprimarul Augustin Federiga este sociabil și foarte gospodar, nu există motiv să fie înlocuit”, ne-a declarat consilierul local Ioan Vasian de la PNL.

„A fost o ședință extraordinară, a fost legală”, ne-a spus primarul comunei Uivar Bogdan Săvulescu de la PMP.

Întrebat ce părere are despre schimbarea viceprimarului și de ce a fost luată această măsură, edilul a evitat să ofere un răspuns: „Eu sunt subordonat consilierilor, am fost spectator la ședința consilierilor”, ne-a spus primarul din Uivar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.