Ripensia şi-a completat programul de amicale din Antalya. Adversari din Letonia şi...

Ripensia şi-a completat programul de amicale din Antalya. Adversari din Letonia şi Georgia pentru roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia va mai juca trei meciuri de verificare în stagiul turcesc. După ce, ieri, roş-galbenii au remizat alb cu o grupare de eşalon terţ din Rusia, următorii adversari ai elevilor lui Florin Fabian vor fi din primele două ligi ale Georgiei şi Letoniei.

Următorul adversar al divizionarei secunde timişorene era deja cunoscut.


Mâine, „Ripi” va da piept cu FC Merani Tibilisi, formaţie care la finele sezonului trecut (2021) a retrogradat în liga a doua gruzină.

Azi au fost anunţaţi şi ceilalţi adversari de pe perioada stagiului. Astfel, joi, 10 februarie, ripensiştii vor întâlni FK Auda, nou promovată în prima ligă din Letonia iar ultimul test în Turcia va fi peste alte două zile, sâmbătă, 12 februarie, cu FC Samgurali Tsqaltubo, locul 7 din elita Georgiei. Orele de start ale meciurilor nu au fost stabilite încă.

„A fost un prim test util în stagiul din Turcia, împotriva unei echipe de Liga 3 – FC Kazanka – echipa satelit a celor de la Lokomotiv Moscova. Ne-am dorit să avem un ritm susţinut de joc, în ciuda faptului că veneam după patru antrenamente în două zile. Am reuşit în mare parte, ne-a creat şi ocazii, chiar dacă nu am înscris. Am avut ocazii, chiar şi o bară, prin Mihai Ene… sunt mulţumit în mare parte de cum am arătat în acest prim joc şi sper ca în meciurile următoare să ţinem acelaşi ritm, chiar dacă se va resimţi o oarecare oboseală, jucând din două în două zile, sper ca echipa să arate bine şi să ne ridicăm la nivelul echipelor pe care le vom întâlni”, a declarat Florin Fabian după meciul de ieri, 0-0 cu FC Kazanka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.