Prima victorie pentru Ripensia în stagiul turcesc. Roş-galbenii au depăşit o divizionară...

Prima victorie pentru Ripensia în stagiul turcesc. Roş-galbenii au depăşit o divizionară secundă gruzină

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a disputat astăzi în Antalya cel de-al doilea joc amical din cadrul stagiului centralizat. Echipa timişoreană din Liga 2 s-a impus cu 2-1 (2-0) în faţa grupării FC Merani Martvili, fostă prim divizionară din Georgia, prin golurile lui Denis Golda şi Mihai Ene.

Roş-galbenii au deschis scorul încă din minutul 5, când Denis Golda a speculat o greşeală a defensivei adverse.


„Ripi” a dominat în continuare şi Mihai Ene şi-a anunţat reuşita mai întâi printr-o ratare singur cu portaru. Mijlocaşul ofensiv a înscris până la urmă în minutul 30 din pasa aceluiaşi Golda.

2-0 avea să fie şi scorul primei părţi. La reluare, echipa pregătită de Florin Fabian, care a efectuat patru modificări la pauză, a fost aproape de 3-0 prin Golda (min. 55), dar mingea a lovit bara. Până la urmă cei care au punctat în repriza secundă au fost georgienii cu un sfert de oră înainte de final.

Reamintim că duminică, în primul test din Turcia, ripensiştii au remizat alb cu ruşii de FC Kazanka (L3). FC Merani, întâlnită azi, va începe sezonul 2022 din liga a doua gruzină. Peste două zile „Ripi” are un nou test, cu FK Auda, nou promovată în prima ligă din Letonia, urmând ca sâmbătă să mai joace cu o echipă din Georgia – FC Samgurali Tsqaltubo, locul 7 în elită.

Ripensia: Dobre (65, I. Rus; 80, Lăpădat) – Morariu (46, Sturzu), Țieranu (65, Fridrich), Lalic (65, Rogac), Gladun – Vidrăsan (46, V. Macriţchii), T. Călin (46, Stoi) – Ivancevic (65, R. Stoica), M. Ene, Mihart (46, Piftor) – Golda. Au mai intrat: R. Ciurel şi D. Ciurel. Antrenor: Florin Fabian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.