Ripensia a încheiat cantonamentul din Antalya cu un eşec la limită. Roş-galbenii...

Ripensia a încheiat cantonamentul din Antalya cu un eşec la limită. Roş-galbenii mai au un test în ţară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a pierdut azi ultimul joc de pregătire din Turcia, pe final. La fel ca şi cu letonii de la Auda, în urmă cu două zile, şi azi a fost 0-1 final, după ce georgienii de la FC Samgurali Tsqaltubo au marcat în final. Roş-galbenii îşi vor încheia stagiul din Antalya mâine.

Timişorenii nu au început rău ultimul test din Turcia şi şi-au trecut prima oportunitate de a marca prin Ene.


Mai mult, în minutul 29 Piftor a avut ocazia de a puncta după o pătrundere, dar a ratat ţinta din cinci metri. Ripensia a dominat conform informaţiilor de pe pagina roş-galbenilor, dar în continuare scorul a rămas 0-0.

În partea secundă, după o nouă ocazia marcat Piftor, Samgurali a avut şi ea ocazia de a înscrie, dar un jucător al gruzinilor a ratat întâlnirea cu balonul în careul timişorenilor, când ceasul indica 63 de minute scurse din meci. Pe fondul schimbărilor se părea că nu se va mai produce deblocarea tabelei. Totuşi, în prelungiri, după un contraatac neconcretizat prin Fridrich, georgienii au dat lovitura la practic ultima fază după o centrare pe jos care a găsit un jucător liber în faţa porţii.

Ripensia: Dobre (46, I. Rus) – Morariu (70, Sturzu), Rogac (85, Ţieranu), Fridrich, Gladun (82, Lalic) – T. Călin (88, D. Ciurel), Stoi (cpt.) – R. Stoica, M. Ene (67, V. Macriţchii), Piftor (58, Ivancevic) – Matiș. Antrenor: Florin Fabian.

„Ripi” revine din stagiul turcesc cu o remiză albă la începutul sagiului, cu ruşii de la Kazanka (L3), respectiv o victorie (2-1 cu Merani, Georgia 2) şi două eşecuri, ambele cu 0-1 şi ambele în compania grupărilor de „elită” întâlnite – cu FK Auda (Letonia) şi azi cu Samgurali (Georgia). Timişorenii revin mâine în ţară şi mai au un test cu Crişul Chişineu Criş, sâmbăta viitoare, înainte de reluarea campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.