Timişoreanul Alex Olah, marcator în victoria naţionalei de baschet în faţa Albaniei....

Timişoreanul Alex Olah, marcator în victoria naţionalei de baschet în faţa Albaniei. „Vulturii” lui Petricevic, pe 1 în precalificările Euro

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timisoara / Facebook

România a învins Albania, scor 101-84, în jocul de la Ploieşti care a contat pentru precalificările Euro 2025.


Pe parchet a intrat şi un component de la SCM Timişoara – Alexandru Olah, care a marcat două puncte.

În total, timişoreanul Olah a evoluat patru minute şi 48 de secunde şi a mai reuşit două recuperări şi o pasă decisivă pentru „Vulturi”. După cum se ştie lotul naţional masculin e condus chiar de antrenorul „leilor” – Dragan Petricevic, care l-a mai nominalizat ca rezervă de la trupa de pe Bega pe Edward Petrescu. Decisivă a fost repriza a doua în care adversarul nu a putut trece prea des de defensivă (marcând doar 28 de puncte în această perioadă).

În urma acestei victorii „Vulturii” antrenaţi de Dragan Petricevic au ucat pe prima poziţie în grupa B, cu două victorii din două partide disputate – 4 puncte. În primul joc România învinsese Luxemburgul, cealaltă formaţie din grupă, cu 73-70. România joacă din nou cu Luxemburg, în data de 30 iunie, iar trei zile mai tarziu, în 3 iulie, va juca ultima partidă din aceastaă campanie, cu Albania. Locurile 1 din aceste grupe avansează în faza 2 a competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.