Șansa unei fetițe care vrea să trăiască depinde de 50.000 de euro....

Șansa unei fetițe care vrea să trăiască depinde de 50.000 de euro. O donație, oricât de mică, pentru Nicole, contează

0
DISTRIBUIȚI

O fetiță din Arad trece prin clipe grele, pe care le-ar putea depăși cu ajutorul comunității.

Nicole va împlini 13 ani în data de 16 martie. Anul trecut, a fost diagnosticată cu scolioză dublă curbară toracală T4-T11 – 60 grade și lombară T12-L4 – 50 grade. Fiecare zi care trece este în defavoarea ei, datorită, afecțiunii ei genetice și a Sindromului  Marfan.

Situația lui Nicole este foarte îngrijorătoare pentru că scolioza îi poate afecta plămânii și inima. De aceea, ea are nevoie de bani, costurile estimate pentru operație și recuperare postoperatorie fiind de aproximativ 50.000 de euro.

Fata este programată la operație în data de 22 martie. Pentru că este un caz complex, trebuie să mai realizeze câteva investigații înainte de operație, deci este necesar să fie în 20 martie la clinica din localitatea germană Wiesbaden.

„Timpul ne presează, avem o singură lună la dispoziție! Cei care vor să ne susțină financiar o pot face în următoarele conturi:

Titular: BEZSNEI ENIKO BLANKA

IBAN: RO56RZBR0000060021584892 – euro

Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

IBAN: RO62RZBR0000060008471160 – lei

Revolut – @petrusbri – 0728124567”, au transmis apropiații fetiței în grupul de Facebook „Împreună pentru Nicole”.

„Numele meu este Nicole Anamaria, cine mă cunoaște îmi spune Nicole.


Sunt o fire veselă, sociabilă și foarte optimistă. Mami, tati și Sophie, surioara mea mai mică, mereu îmi spun că mă iubesc şi că sunt o luptătoare care voi învinge orice necaz. În anul 2021 a fost diagnosticată cu scolioză dublă curbară toracală T4-T11 – 60 grd. și lombară T12-L4 – 50 grd. Conform medicinei de specialitate o asemenea scolioză cu așa grad mare de curbură trebuie operată.

Din luna iunie 2021 am făcut terapie Schroth şi terapie cu curenți, în speranța unei evoluții favorabile, fără a fi necesară o operație pe coloana vertebrală, pentru îndreptarea scoliozei cu un așa grad mare de curbură.

Voi avea nevoie de ajutorul vostru! A oamenilor, care din puținul lor, știu să ajute și pe alții.

„Aventura” noastră a început în Wiesbaden, Germania, în data de 15 februarie, la clinica Asklepios Paulinen Klinik, cu un consult general preoperator”, a transmis Nicole.

Cazul ei este susținut și de Asociația Dalia. Orice ajutor este important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.