SCM Timişoara s-a impus fără probleme în faţa gorjenilor. Un fan a...

SCM Timişoara s-a impus fără probleme în faţa gorjenilor. Un fan a plecat mai bogat din sala „Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a trecut, aşa cum era de aşteptat, de CSM Târgu Jiu. Diferenţa s-a mărit simţitor spre final, s-a încheiat 80-56. A fost o zi bună şi pentru un suporter norocos din sală, care a reuşit să ia premiul din pauză pus la bătaie de organizatori.

Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 22-14 pentru alb-violeţi. La pauză lucrurile nu erau încă clare: 40-30. „Leii” au revenit parcă mai motivaţi de la vestiare şi după un sfert încă strâns, terminat cu +12 în cont, a venit şi o descătuşare în ultimul sfert, tranşat cu 26-14.

Muhammed Ahmed, de la oaspeţi, şi Darrion Brown, de la timişoreni, au fost cei mai buni marcatori ai întâlnirii, ambii având câte 16 puncte în cont.


Ceilalţi realizatori ai gazdelor au fost: Gajic 12 puncte, Mirkovic 10, Olah 5, Schipor 2, E. Petrescu 2, Komatina 10, Talton II 8 şi Brown 15.

Cu acest succes SCM OHMA Timişoara a ajuns la nouă victorii stagionale în 17 meciuri şi are din nou o poziţie în prima jumătate a clasamentului. Următorul meci în campionat pentru „lei” va fi pe 2 martie în deplasare la Ploieşti.

Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

Mai interesat decât jocul în sine a fost că la pauză a avut loc concursul de aruncări de la mijlocul terenului pentru premiul pus la bătaie de un sponsor – 1.000 de euro! După prima ediţie organizatorii au concluzionat că trei aruncări nu sunt suficiente pentru norocosul al cărui nume a fost extras. Numărul încercărilor a fost mărit la cinci, dar Alexandru Jurca, cel extras azi a reuşit aruncarea câştigătoare din prima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.