Performanţă pentru echipele juvenile de baschet din Timişoara. Toate formaţiile s-au calificat...

Performanţă pentru echipele juvenile de baschet din Timişoara. Toate formaţiile s-au calificat în fazele superioare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timisoara / Facebook

SCM Timişoara nu are parte de un sezon nemaipomenit la seniori. La fel ca în cazul handbalului însă, juniorii oferă speranţe de viitor. Toate echipele de pe Bega implicate în campionatele naţionale s-au calificat în acest sezon în ultimul ori penultimul act.

Echipa U15 a SCM-ului are deja acontat biletul pentru turneul final! Cu opt victorii din opt meciuri, echipa aflată sub îndrumarea antrenorilor Petru Czmor și Aref Gyori Kaed-Bey se va bate pentru titlul naţional la categoria ei de vârstă.

Juniorii mari, U18, ai clubului municipal, au reuşit să intre in penultimul act intr-o competiţie cu 51 de echipe.


Elevii lui Radenko Toroman au reușit această performanță grație unui bilanț general de nouă succese și șase înfrângeri.

La U13, cu două victorii şi un eşec la turneul desfăşurat chiar la sala „Victoria” din Buziaș, echipa MP Sport – SCM OHMA Timișoara coordonată de antrenorul Alexandru Miron s-a calificat de asemenea la turneul semifinal dintr-un număr de 46 de echipe insrise in ligă.

De asemenea, la Under 16 s-a obţinut o performanţă similară, prin CSS Bega pregătită de Ciprian Prejban.

„Aceste rezultate reprezintă rodul unei munci asidue în sectorul juvenil ce a fost demarată în urmă cu aproape doi ani, când a fost perfectat primul parteneriat, cel dintre SCM Timișoara și MP Sport. În vara anului trecut a fost pusă la punct o nouă colaborare, între cinci cluburile juvenile, toate din orașul nostru – SCM OHMA Timișoara, MP Sport, CSȘ Bega, Sport Star și Vest Activ”, se arată pe pagina cubului municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.