SCM Timişoara revine în arenă cu un adversar abordabil acasă. Dragan Petricevic:...

SCM Timişoara revine în arenă cu un adversar abordabil acasă. Dragan Petricevic: „Forma sportivă rămâne o necunoscută”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a avut două săptămâni de pauză din cauza amânării jocului cu Focşani din weekend-ul trecut. Mâine, „Leii” au meci acasă cu CSM Târgu Jiu, teoretic un adversar pe care ar trebui să-l depăşească.

Pentru baschetbaliştii bănăţeni a rezultat o pauză destul de consistentă după ce vrâncenii nu au putut juca din cauza coronavirusului. „Forma sportivă rămâne o necunoscută pentru noi, din cauza noii pauze forțate.


Am avut o formă sportivă ridicată la meciul cu Dinamo și, dacă am fi continuat cu meciul de la Focșani, probabil aș fi fost mai puțin îngrijorat. Sau, mai bine spus, nu știu dacă e îngrijorare, ci pur și simplu este necunoscutul acesta generat de întreruperi. Este dificil de programat forma sportivă când, de exemplu… joi nu știi dacă vei juca duminică”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Timişorenii au avut ceva timp să-i integreze în lot pe americanii Talton şi Brown, ultimii sosiţi. „Talton este mult mai bine decât la început, este aproape integrat, iar Brown este în progress față de acum o săptămână. Practic, el a început antrenamentele cu noi acum nouă zile. Ambii vin după o perioadă de pauză, știm foarte bine asta, dar amândoi merită tot respectful pentru modul cum se pregătesc și modul cum arată că doresc să se integreze cât de repede posibil”, a precizat tehnicianul alb-violeţilor.

„Leii” au rămas cu opt victorii şi opt eşecuri, fiind acum uşor în jumătatea a doua a clasamentului (loc 11), în timp ce gorjenii au doar cinci succese în 18 meciuri.

Partida SCM Timişoara – Târgu Jiu se dispută mâine, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”. Intrarea este liberă, în limita a 30% din capacitatea arenei, iar spectatorii se pot bucura de şansa participării la concursul care le poate aduce 1.000 de euro în buzunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.