Se apropie o nouă ediție a „Festivalul oamenilor de zăpadă”, în stațiunea...

Se apropie o nouă ediție a „Festivalul oamenilor de zăpadă”, în stațiunea Straja

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-332331928">

Ca în fiecare an, stațiunea montană Staja a pregătit pentru lunile de iarnă o serie de evenimente vesele, menite să atragă un număr cât mai mare de turiști, care să aibă parte de multă distracție și de zile de neuitat.

La acest sfârșit de săptămână, în 19 februarie, stațiunea va găzdui unul din cele mai îndrăgite evenimente de sezon, „Festivalul oamenilor de zăpadă”, care se desfășoară în fiecare iarnă, începând din anul 2013. Festivalul va oferi tuturor celor care doresc să participe prilejul de a-și arăta ingeniozitatea și de a  crea cei mai interesanți oameni de zăpadă.

Tot în această lună vor avea loc la Straja și alte evenimente apreciate de turiști – „Nation Fest”, între 25 și 27 februarie, cupa „Baloo”, „Banked Straja Slalom” și „Red Bull Homerun”  în 26 februarie, iar în prima sâmbătă din luna martie va avea loc „Cupa Fisher”, urmată de „Cupa Veteranilor” în 12 martie, „Cupa Comexim”  în 19 martie și „Minicupa României la schi” în 27 martie.

Surse foto: glasul-hd.ro, arhivă, bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.