Se plătesc ajutoarele de încălzire la Timișoara. Care sunt criteriile de acordare

Se plătesc ajutoarele de încălzire la Timișoara. Care sunt criteriile de acordare

0
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Asistenţă Socială din Timişoara va efectua plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi sau lichizi, acordate în baza Legii nr. 226 din 2021. Ajutorul este valabil pentru sezonul rece 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022.

Plata ajutoarelor se va face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate în original sau cu împuternicire notarială, la sediul instituției situat pe bd.


Regele Carol I nr. 10, luni, 7 februarie, între orele 12:30 și 15:00, și marți, 8 februarie, între orele orele 8:00 – 15:00.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se plătește pentru cererile înregistrate în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie 2021, iar plata suplimentului pentru consumul de combustibili solizi şi/sau petrolieri este aferentă lunii decembrie 2021.

Pot beneficia de acest drept familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Timişoara, care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 750 lei și care nu dețin bunurile cuprinse în lista bunurilor care conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței, listă care poate fi consultată pe site-ul primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.