Sediul unei filiale AUR din Banat, vandalizat. Ce a transmis Poliția

Sediul unei filiale AUR din Banat, vandalizat. Ce a transmis Poliția

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-344647212">

Sediul AUR din Bocșa, județul Caraș-Severin a fost vandalizat. Polițiștii spun că persoane necunoscute au spart geamurile clădirii, fără a se pătrunde, însă, în interior.

Actele de vandalism ar fi avut loc sâmbătă, spun reprezentanții Poliției Caraș-Severin, iar despre acest fapt a fost sesizată Poliția orașului Bocșa.

„La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior”, arată Poliția Caraș-Severin, într-un comunicat de presă transmis duminică.

Potrivit sursei citate, aspectele sesizate sâmbătă fac obiectul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Duminică, după ora 14:00, prin apel 112, a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu privire la cele semnalate anterior în spațiul public.

„În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, mai spun polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin.

Liderul AUR, George Simion, se află chiar astăzi într-o vizită în județul Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

  1. politia nu va face nimic. urmeaza sa fie rupti in bataie faptasii, altfel nu se face dreptate. poti sa ai si filmari si sa stii exact cine e. politia NU FACE NIMIC PENTRU A APARA CETATEANUL DE RAND. politia exista doar pentru a apara clasa politica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.