Șofer prins mort de beat la volan. Polițiștii au găsit și o...

Șofer prins mort de beat la volan. Polițiștii au găsit și o armă în mașină

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au oprit în trafic în miez de noapte, astăzi, la ora 2:00, un bărbat care avea o alcoolemie mult peste limită. În plus, în portbagajul mașinii avea și o armă de vânătoare pentru care nu deținea permis.

„Polițiștii de la Secția 10 Poliție Rurală Făget au depistat, în localitatea Tomești, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma efectuării controlului autovehiculului, în portbagaj a fost descoperită o armă de vânătoare letală, care a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul nu figurează ca deținător de permis de armă de nicio categorie”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.