Șoferii reclamă gropile din carosabil. Primăria Timișoara spune că a câștigat patru...

Șoferii reclamă gropile din carosabil. Primăria Timișoara spune că a câștigat patru procese cu firmele de asigurări

0
DISTRIBUIȚI

În urmă cu două săptămâni, un șofer din Timișoara, Bogdan Lazăr, semnala în grupul de Facebook – Info trafic jud. Timiș – faptul că a fost aproape de un accident grav în zona de est a Timișoarei după ce placajul metalic de pe o lucrare s-a desprins.

„Circulați cu grijă pe strada Aristide Demetriade, vis-a-vis de Linde Gaz există o groapă/lucrare în execuție acoperită cu un placaj metalic ce s-a desprins. Bineînțeles că nu e nimic semnalizat. Am fost aproape de un accident grav. De asemenea, există bucăți de carosabil desprins ce provoacă continuu pagube participanților la trafic. Pe lângă situația mea curentă, am fost martor la alte trei mașini ce au suferit pagube, unii dintre noi au avut și două anvelope/jante distruse”, spunea atunci Bogdan Lazăr.

El i-a îndemnat pe șoferii care trec prin situații similare să dea în judecată municipalitatea.

„Am făcut o sesizare în această seară la Direcția Poliției Locale Timișoara, de asemenea am efectuat un apel la 112 datorită recurentei situației grave – groapă nesemnalizată cu risc ridicat de accident. Neașteptat, am găsit multă bunăvoință la Direcția Poliției Locale Timișoara, consemnându-mi o sesizare acum câteva minute. Nu pot spune aceste lucruri și despre Poliția Județeană unde pare că nu am fost luat în considerare corect în raport cu situația curentă. Am aflat de la Poliția Locală că acolo este o lucrare în execuție a celor de la Aquatim sau Colterm.

Acum o săptămână am avut un eveniment în aceeași lumină pe drumul spre Giarmata-Vii (spre Poligon) unde există două gropi de tip crater în care am spart altă jantă și altă anvelopă. Atenție și acolo.

Fiți proactivi, gășiți energie și luați-vă timp din timpul vostru – faceți sesizări, pozați fapta, luați declarații martorilor, reparați mașina, puneți presiune pe autorități, cereți recuperarea pagubelor și adresați-vă instanței”, le-a recomandat timișoreanul șoferilor păgubiți.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, pe tot parcursul anului trecut, au existat 12 procese intentate instituției de către diverse firme de asigurare.

„Din cele 12 procese, opt sunt încă pe rolul instanțelor de judecată, iar patru procese finalizate sunt câștigate de Primăria Municipiului Timișoara”, ne-a transmis city-managerul Matei Creiveanu.

 

Foto: Facebook/Info trafic jud.


Timiș/Bogdan Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.