Spectacol folcloric special, de Mărțișor și Ziua Mamei, alături de copiii din...

Spectacol folcloric special, de Mărțișor și Ziua Mamei, alături de copiii din Ansamblul Timișul. Ce alte evenimente a pregătit Casa de Cultură

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-279388491">

Casa de Cultură a municipiului Timișoara continuă și în luna martie proiectul LIR’ART – „Dacă e marți, e artă!”, cu vernisaje destinate publicului foarte tânăr din școlile timișorene, invitat la întâlnire cu arta și cu artiștii în Galeria Rotonda, în fiecare marți. Următorul vernisaj-lecție va avea loc în data de 1 martie, la ora 10:00, cu prezentarea expoziției de pictură „Contraste” semnată de Olivia Țurcanu, și discuții despre mărțișoare. În cadrul aceluiași proiect, vor avea loc ateliere de artă spaniolă, organizate cu sprijinul asociației Via Rumania Cultura, tema aleasă pentru data de 15 martie fiind „Salvador Dalí și lumea visului”.

În data de 6 martie, în sala Capitol, ansamblul „Timișul” de tineret va sărbători Mărțișorul și Ziua Mamei, cu spectacolul „Folclor de Mărțișor”, la care participă copiii de la Ansamblul Timișul, dansatori și instrumentiști, și soliștii Doriana Talpeș, Ion Dragomir Papu, Vanesa Jarja, Alin Didraga, Ana-Maria Moldovan, Anda Sabadoș, Vlad Văcaru, Ana Gabriela Coțe, Bianca Opariuc și Maria Șaptebani, accesul făcându-se pe bază de invitații, puse la dispoziția publicului la Casa de Cultură între 2 și 4 martie, de la ora 10:00 la 14:00.

În 8 martie va fi pornit și proiectul „Lira on Stage”, teatru de la A la Z pentru adolescenți, coordonat de Ionuț Pîrvulescu, actor al Teatrului independent Auăleu, și până în 31 martie vor avea loc înscrierile pentru audiții la ansamblul „Timișul” pentru studenții facultății de muzică și elevii liceului „Ion Vidu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.