Suporterii Politehnicii Timişoara se mobilizează pentru a-i ajuta pe refugiaţii ucraineni. Cum...

Suporterii Politehnicii Timişoara se mobilizează pentru a-i ajuta pe refugiaţii ucraineni. Cum poţi sprijini acţiunea umanitară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieşi / Arhivă

Druckeria şi Peluza Sud Timişoara s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul celor care îşi părăsesc în aceste zile ţara din cauza războiului. Suporterii Politehnicii Timişoara fac apel totodată şi la alte persoane pentru a veni în sprijinul refugiaţilor ucraineni, mai ales că situaţia la graniţă s-ar putea înrăutăţi.

„Nu suntem analiști politici sau militari, însă scenele cu femei și copii speriați, în căutare de sprijin, nu au ce căuta în secolul 21. Momentan situația de la vămile din nord-vestul țării este sub control, însă ne organizăm pentru perioada următoare, în care situația ar putea deveni mult mai gravă și ne-am putea confrunta cu un aflux mare de refugiați din Ucraina”, se arată în postarea de pe pagina Druckeriei.

Cu experienţa mai multor acţiuni caritabile în spate, suporterii timişoreni au împărţit în mai multe categorii tipurile de ajutor pe care cei care doresc le pot acorda.


Printre altele, fanii oferă transport şi cazare grauită în Timişoara sau la Şimleu Silvaniei, mai aproape de graniţa cu Ucraina, asistenţă juridică, alimente şi alte modalităţi de sprijin. Cei care doresc să ajute o pot face prin informaţiile de contact de mai jos, precum şi prin intermediul următorului formular: https://forms.gle/DX5AmN8ybAhXBFqg8

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.