Momentul în care un interlop pune la pământ un polițist, surprins de...

Momentul în care un interlop pune la pământ un polițist, surprins de camerele de supraveghere UPDATE Reacția IPJ Timiș

17
DISTRIBUIȚI
Adrian Herlaș, încătușat de polițiști

În spațiul public au apărut și imagini de pe camerele de supraveghere din parcarea subterană a mall-ului unde Adrian Herlaș a făcut knock-out un polițist. Vă reamintim că un comisar-șef de la secția 4 de Poliție din Timișoara a fost lovit, vineri seara, de cunoscutul interlop, după ce intervenise pentru a aplana un conflict.

Pe înregistrare se vede cum, după ce interlopul îl lovește pe comisar și îl pune la pământ, agresorul pleacă nestingherit de la locul faptei, deși în zonă se aflau mai mulți polițiști și agenți de pază.

Neoficial, cei din Poliția Timiș susțin că lipsa de reacție pe moment se explică prin faptul că cei prezenți au încercat să evite o escaladare a conflictului. Herlaș a fost imobilizat și reținut ulterior, la scurt timp, tot în respectiva parcare, fiind acum în arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii ianuarie, când a comunicat bilanțul IPJ Timiș pe 2021, conducerea nu a mai prezentat, ca în anii precedenți, date despre numărul de sancțiuni aplicate cadrelor și acțiuni disciplinare, chestorul Alin Petecel spunând că „am încercat să facem o sinteză a ceea ce înseamnă activitățile operative ale Poliției”.

Până la această oră, Poliția Timiș nu a avut nicio reacție oficială legată imaginile apărute în spațiul public.

UPDATE La aproape patru zile de la incident, Poliția Timiș a comunicat public o primă reacție.

„Având in vedere diversele opinii apărute în spațiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacție a polițiștilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane.


Esențial de precizat este că bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

17 COMENTARII

  1. Daca asa reactionati voi, politistii, cand unul de-al vostru e atacat, ce sa mai zicem de restul ? Nu ati vrut escaladarea conflictului ? Raspunsul asta e o gluma proasta ! Daca ala lovit nu era comisar, cel care a dat era acum liber ! Daca un civil vine la voi cu asa ceva, dati NUP imediat : ce domnle, pentur o palma sa il arestam ??? Asa ati fi raspuns . Ar trebu sa va fi rusine, dar nu aveti cu ce. Imaginile vorbesc de la sine : nimic !

  2. Sa legat bine si fraieru asta ,numa bine niste detoxificare nu strica sau trece pe fumat sobolan ca fratele Boncu,asa va trebe dar vedeti ca puscaria e grea si scumpa iar karma :”is a bitch”,se intoarce mereu cand te astepti mai putin!

  3. E tare Bad Boy , sa fiti multumiti ca nu ia curentat si pe ceilalti politisti . In vremurile lui de glorie cand nu zugravea apartamente si nu facea ubber numa cate 3-4 curenta odata.

  4. Eu văd în videoclip doi milițieni care au acostat și se certau între ei pentru o blondă.
    ”Infractorul” pe unul l-a îndepărtat iar pe celălalt l-a ”mângâiat” cu stânga.
    Iar blonda l-a urmat.
    Ce e anormal în asta?

  5. Pizd3 de militieni. Slugoi analfabeti. Foarte bine le-a facut ala. Daca aveau oua, il impuscau in cap, asa cum fac americanii. Militienii nostri nu-s capabil de nimic. Cumva, isi merita soarta. Ala isi ia croseu, iar viermii care erau langa el nu schiteaza nimic.

  6. Ce idiot…. Sa cumintit o perioada facea uber in UK din cate stiu parca are si un copil…. Pacat in loc sa isi vada de viata lui a revenit la gainari…. Astea se fac la 18-19 ani cand esti idiot nu la 35-40! Ac stai acolo si viseazati copilu ca o sa il vezi din ce in ce mai rar de o ti tot asa ! Roadei oole la fratetu Boncu

  7. Doamne zici ca e un pinguin pe tocuri după miscarile mâinilor ! Dar sigur ți ai mufat nările și ai uitat ca dimineața când te uiți in oglinda vezi un tip alb in cap , singur și expirat !

  8. Urmează vrăjeala : tipa blonda va da decalartie cum ca ea era amenințată și iubitul ei s a panicat și a intervenit dar de fapt nu l a lovit doar l a împins un pic și domnul comisar s-a rostogolit intenționat ca are ceva personal cu el ca e frustrat ca bla bla ! Și așa o vor coace cu un domn avocat care normal pentru suma corecta i se va părea foarte plauzibil, Ba chiar real și prostii de la poliție clar nu ai dovezi și ei vor demonta totul ! Apoi ei vor repeta unii de alții pana vor crede simguri povestea și când vor ajunge in fata judecătorului vor fii răniți cum exista atâta corupție și ca povestea lor nu e crezută ca toți ai ceva cu ei și de fapt ei sunt Sfinții desenați pe pereții din biserici ! Tipic oamenilor fără școala cu creierul ars și obosiți de paranoia ! Sper sa nu își retragă plângerea comisarul și sa nu existe o împăcare și o iertare !

  9. Stat EȘUAT, aflat în DISOLUȚIE TOTALA.
    Faceti un exercițiu de imaginație cum ar fii reacționat Politia Ungara, nu mai spun franceza ori germana, la asa o agresiune.Sau la rusi ori americani sa faci asta…

  10. Macar bine ca au avut masca.Si nu i-a infectat si cu ,,noul corona virus,,. Ca schemele le-au lasat acasa…
    Vai voua! Vai noua….
    Halal barbati…..

  11. Cf. Codului Penal , va primi o pedeapsa cuprinsa intre 6 luni si 5 ani
    Iar faptul ca politistul a fost in exercitiul functiunii , ii va aduce un bonus de jumatate din pedeapsa stabilita .
    Se strang ceva anisori de inchisoare …
    Iar daca a mai fost condamnat , daca a fost eliberat conditionat sau a mai avut o condamnare cu suspendare , treaba se impute rau de tot .
    Are nevoie de un avocat ff bun pe penal , dar onorariul e pe la zece mii de euro sau mai mult .
    Iar asta nu pt a-l scapa de condamnare , ci pt a obtine una mai mica …

  12. Asa arata conducerea IPJ Timiș ” la pamant” cât timp tot un infractor o conduce, cel care a stat cu laba întinsă și cerșea atenție și masaje erotice gratuite la fel ca Tilca și alți corupți din IPJ Timiș…Dacă nu lingeau palma lui Herlas nu și permitea sa le arate cine e șeful?! SEFII politiei sunt interlopii nu purtătorii de masti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.