Un nou contract de consultanță la Primăria Timișoara. Pentru ce va plăti...

Un nou contract de consultanță la Primăria Timișoara. Pentru ce va plăti municipalitatea peste 53.000 de euro

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara va lansa un „concurs internațional de soluții arhitecturale” pentru amenajarea zonei Piața Victoriei.

Astfel, este în derulare achiziționarea serviciilor de consultanță pentru organizarea concursului de soluții în vederea realizării obiectivului de investiții care vizează amenajarea și modernizarea pieței și a unor străzi din zona Cetate.

Potrivit reprezentanților municipalității, câștigătorul contractului va elabora întreaga documentație pentru concurs, incluzând aici regulamentul și calendarul, analizarea și evaluarea costurilor de proiectare, elaborarea temei de concurs, asigurarea promovării naționale și internaționale a concursului, realizarea și gestionarea site-ului oficial al concursului, sprijinirea cu asistența tehnică a concurenților, organizarea și funcționarea secretariatului de concurs, asigurarea tuturor costurilor legate de jurizarea concursului.

Valoarea estimată a serviciilor de consultanță este de 267.666 de lei, fără TVA, adică mai bine de 53.000 de euro.

Astăzi a fost deschisă oferta primită pentru serviciile de consultanță pentru organizarea concursului internațional și urmează etapa de evaluare.

Zona vizată este constituită din Piața Victoriei și străzile adiacente.


„În momentul actual, în condiţiile deteriorărilor avansate suferite de monumentele istorice aflate în zona centrală a municipiului, calitatea urbană a zonei este în scădere, prezentând disfuncţionalităţi, ceea ce poate conduce în timp la o scădere a potenţialului turistic şi economic al zonei centrale a municipiului Timişoara. Zona nu este suficient promovată din punct de vedere turistic, neexistând un sistem de semnalizare şi orientare turistică adecvat”, au mai transmis, marți, reprezentanții Primăriei Timișoara.

Recent, administrația a încheiat, prin încredințare directă, și un contract de peste 100.000 de lei pentru consultanța eficienței energetice, în plină criză a Colterm.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.