Un reprezentant USR înlăturat din Consiliul Local Săcălaz și-a câștigat în instanță...

Un reprezentant USR înlăturat din Consiliul Local Săcălaz și-a câștigat în instanță dreptul de a reveni

3
DISTRIBUIȚI

Consilierul USR Cătălin Sfarghiu a câștigat în instanță dreptul de a ocupa un loc în Consiliul Local Săcălaz (Timiș), după ce, la începutul lunii ianuarie, primarul PMP al localității Săcălaz a inițiat un proiect de hotărâre prin care se decidea încetarea mandatelor a șapte consilieri locali.

„Astăzi, Tribunalul Timiș a dat câștig de cauză colegului nostru Cătălin Sfarghiu.


Instanța a anulat Hotărârea Consiliului Local al Comunei Săcălaz nr. 8/07.01.2022 cu privire la încetarea mandatului de Consilier Local și, mai mult, obligă pârâţii la plata către reclamant a sumei de 2.550 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Este a treia oară când datorită consilierilor USR PLUS se anulează în instanță deciziile nelegale ale primarului din Săcălaz. Edilul pare mai degrabă preocupat cu încălcarea normelor legale și ale celor de bun-simț decât de gestionarea primăriei. Din păcate costurile pentru aceste procese pierdute sunt plătite din banii contribuabililor. Sentința este definitivă și irevocabilă”, a transmis USR Timiș.

3 COMENTARII

  1. Din păcate și amenda de 21 milioane de euro, din cauza lui Fritz, este plătită din banii contribuabililor. O plătiți voi Usr-iștilor care dați lecții de legalitate? Asta sumă, ipocriților și incompetenților! Dacă ar lucra justiția, mulți dintre voi ar fi la pușcărie. Sperăm să vină vremea ca să răspundeți pentru ilegalitățile comise, împreună cu acoliții voștri!

    • ,, Amenda e a Colterm ”(primită din cauza lui Fritz) , Colterm e al orașului, orașul finanțează Colterm din banii timișorenilor. Deci timișorenii plătesc inclusiv vina, incompetență lui Fritz. Cine nu pricepe trebuie să fie foarte limitat, neinformat și superficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.