Un tânăr de 36 de ani, cu grave probleme la ficat, are...

Un tânăr de 36 de ani, cu grave probleme la ficat, are nevoie de sprijin pentru a supraviețui

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1794690737">

Ion-Cornel Basaidaru are 36 de ani și în urmă cu trei ani a fost diagnosticat cu ciroză hepatică. Boala a ucis-o pe sora lui când avea doar 27 de ani.

„De trei ani urmează tratament și merge din șase în șase luni la control la Institutul Fundeni din București, dar se pare că ficatul lui nu se mai regenerează. Ion-Cornel Basaidaru are o fetiță de șapte anișori, care s-a născut cu o malformație la piciorul stâng în urma căreia a suferit cinci operații. Merge zilnic cu ea la kinetoterapie”, ne-a povestit verișorul său, Nicolae Păun.

Acesta își dorește ca tânărul să fie ajutat de oameni cu suflet mare și pune la dispoziție dovezile medicale, precum și un cont în care pot fi donați bani.

„Din păcate, nimeni din familie nu este compatibil să îi doneze ficat, chiar și eu am fost să fac analizele necesare. Verișorul meu are nevoie de peste 40.000 de mii de euro pentru a beneficia cât mai repede de un transplant de ficat”, ne-a mai spus Nicolae Păun.

Donațiile se pot face în contul:  RO27BTRLRONCRT0545720201

Păun Nicolae titular

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.