Utilaje în valoare de 40.000 de euro, închiriate în Franța, găsite prin...

Utilaje în valoare de 40.000 de euro, închiriate în Franța, găsite prin GPS în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-539116201">

În 15 și 16 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Deta au confiscat două utilaje, care au fost închiriate din Franța, dar nereturnate.

Utilajele erau echipate cu dispozitiv GPS și astfel s-a reușit oprirea autovehiculelor cu platformă care le transportau în Deta și în Denta.

Primul autovehicul, care transporta un utilaj, a fost oprit de către polițiști, seara trecută în jurul orei 19:30 în localitatea Deta.

În această dimineață, în jurul orei 05:30, în localitatea Denta a mai fost oprit un alt autovehicul, ce transporta un alt utilaj de construcții.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că utilajele figurează închiriate în Franța, dar nereturnate.

Valoarea utilajelor este de aproximativ 40.000 de euro.

Utilajele au fost confiscate, iar cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș, care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ieri, oamenii legii au anunțat că un utilaj în valoarea de 30.000 de euro care a dispărut din Anglia a fost găsit, tot cu ajutorul GPS-ului, în pe autostrada A1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.