20.000 de cereri la Pașapoarte, în Timiș. Mai sunt locuri libere abia...

20.000 de cereri la Pașapoarte, în Timiș. Mai sunt locuri libere abia după jumătatea lunii mai

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu, a declarat, miercuri, că în continuare, Serviciul de Pașapoarte subordonat instituției înregistrează și emite, în medie, 450 de pașapoarte zilnic.

„Față de săptămâna trecută, când v-am anunțat că sunt 12.000 de cereri, a crescut la 20.000 numărul de cereri.


În acest moment, se fac programări pentru 18 mai în condițiile în care noi lucrăm cu cinci ghișee de luni până vineri, de la ora 8 la ora 20 și sâmbăta de la 8 la 16 cu 21 de angajați”, a precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Prefectul a făcut din nou apel la populație pentru a decongestiona programările în măsura în care au pașapoarte valabile sau nu au ca obiectiv să plece în perioada următoare în țări în care se poate călători cu buletinul.

„Este o paralelă cu ce s-a întâmplat săptămâna trecută, când orașul a fost blocat literalmente, de la ora 17-18, nu se putea circula din cauza unei isterii, psihoze a scumpirii carburanților. A fost o alarmă falsă și în acest moment cu acest aspect ne confruntăm și pe partea de pașapoarte. Cei mai mulți încă au pașapoarte valabile un an sau doi și vor să și le actualizeze pe zece ani”, a afirmat Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.