Al patrulea succes la rând pentru SCM OHMA Timişoara în campionat. „Leii”...

Al patrulea succes la rând pentru SCM OHMA Timişoara în campionat. „Leii” s-au impus în runda de prelungiri la Constanţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet Club Athletic Constanta / Facebook

SCM Timişoara a început bine luna martie şi a înregistrat un nou succes pe teren străin.


„Leii din Banat” s-au impus azi, scor 71-65, în fief-ul celor de la BC Athletic Constanţa. Este al patrulea consecutiv şi totodată al 11-lea triumf stagional pentru bănăţeni.

Timişorenii au avut +8 după primul sfert, 20-12. Apoi gazdele de la Athletic Neptun au mai „strâns” tabela iar la pauză scorul a fost 36-29 pentru SCM OHMA. Încă patru puncte au fost recuperat de amfitrioni în sfertul 3 (17-13 pe segment), aşa că lupta din ultimul sfert a fost şi mai aprigă. Iar până la urmă a rezultat un echilibru perfect, aşa că s-a intrat în repriza suplimentară. Una în care alb-violeţii au triumfat la o diferenţă de şase puncte (9-3).

Adica McNeilly, cu 15 puncte, a fost principalul marcator al constănţenilor. Pentru câştigători, Darrion Strong a reuşit nu mai puţin de 24 puncte. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: Gajic 9 puncte, E. Petrescu 3, Komatina 5, Talton II 11, Mirkovic 4, Lazar 1, Olah 6 şi Brown 8.

SCM OHMA Timişoara are un record „11 cu 8” acum în Liga Naţională şi se află momentan pe 9. Pentru „lei” urmează încă o deplasare, pe 15 martie, de la ora 17.00, la Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.