Pesedistul Alexandru Iovescu, cel mai nou consilier județean din Timiș. Pe cine...

Pesedistul Alexandru Iovescu, cel mai nou consilier județean din Timiș. Pe cine a înlocuit

0
DISTRIBUIȚI

Pesedistul Alexandru Iovescu, care a mai fost consilier județean în mandatul 2016 – 2020, a depus, astăzi, din nou jurământul după ce colegul său de partid Mihai Ritivoiu a demisionat, acesta fiind acum prefect de Timiș.

Iovescu a fost al optulea candidat pe lista PSD la alegerile locale din 2020 pentru Consiliul Județean Timiș. Acesta a depus, marți, jurământul, preluând oficial postul.

„Am depus acest jurământ cu emoție și responsabilitate.


Este al doilea mandat de consilier județean pe care îl încep azi. Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră în prima ședință de consiliu județean în format fizic după o perioadă pandemică ce ne-a afectat destul de mult societatea. Am intrat într-o altă etapă care ne afectează și sunt convins că vom trece peste această perioadă cu bine doar uniți.

Eu îmi desfășor activitatea profesională în domeniul atragerii de fonduri europene, atât în mediul rural, cât și în zona urbană. Este o activitate pe care o desfășor de zece ani. Vă asigur de toată încrederea și susținerea mea că vom dezvolta împreună proiecte pentru județul Timiș”, a afirmat Alexandru Iovescu după depunerea jurământului.

Alexandru Iovescu este președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Noul consilier județean este licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene la UVT și este membru al PSD din anul 2007.

De asemenea, el este președintele Consiliului Director al GAL Freidorf și președinte al CA de la Cooperativa Agricolă Timișul de Centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.