Amendă uriașă pentru firma vinovată de formarea gropii clandestine de gunoi în...

Amendă uriașă pentru firma vinovată de formarea gropii clandestine de gunoi în zona Ovidiu Balea din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-875737816">

Polițiștii locali au făcut verificări, atât zilele trecute, cât și în cursul zilei de vineri pe str. Ovidiu Balea, unde, în urmă cu două săptămâni, a fost descoperită o groapă amenajată în scopul depozitării și îngropării deșeurilor.

Atunci a fost aplicată o sancțiune de 40.000 de lei unui dezvoltator imobiliar ale cărui deșeuri au fost transportate neatorizat pe terenul respectiv.

La verificările ulterioare, firma care a transportat deșeurile și care deține terenul a fost sancționată cu două amenzi în valoare de 70.000 și 60.000 de lei.

„Totodată, s-a dispus ca măsură complementară ecologizarea terenului și prezentarea documentelor justificative din care să rezulte trasabilitatea deșeurilor obținute în urma activităților de ecologizare, în termen de 15 zile. La termenul de azi, s-a constatat că doar o parte din deșeuri a fost ridicată și predată unor agenți economici autorizați. O cantitate însemnată a rămas în locația respectivă, motiv pentru care s-a aplicat o nouă sancțiune în valoare de 50.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecţia mediului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Verificările vor continua și zilele următoare pentru a se stabili dacă deșeurile vor fi ridicate în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.