Amenzi drastice pe șantierele din Timișoara unde polițiștii locali au găsit deșeuri....

Amenzi drastice pe șantierele din Timișoara unde polițiștii locali au găsit deșeuri. Ce nereguli au mai fost constatate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1826212946">

Polițiștii locali continuă să monitorizeze șantierele din oraș pentru a evita formarea de rampe ilegale de deșeuri.

Astfel, în ultimele zece zile agenții au făcut verificări zilnice, fiind aplicate șase sancțiuni contravenționale cu amenzi totale de 10.000 de lei pentru fapte precum murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților sau depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcții.

Totodată, o societate care a deschis un șantier pe strada Grigore Alexandrescu a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, conform legii.

În total, de la începutul anului, polițiștii locali au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale în cazul șantierelor de pe raza orașului, în zone precum Calea Circumvalațiunii, Augustin Coman, Popa Șapcă, Grigore T. Popa, Calea Torontalului, L. Rebreanu, Baader, Daliei, Crăițelor, Oravița, bd. Dâmbovița, Marginii, Constantin Brăiloiu, Anastasie Demian, Avram Imbroane, Memorandului, Eneas, G. Alexandrescu, Dafinului, C. Porumbescu, Vasile Lucaci și Cetății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.