Apa Aur’a ajunge în Emiratele Arabe Unite. Contractul a fost semnat la...

Apa Aur’a ajunge în Emiratele Arabe Unite. Contractul a fost semnat la Expoziția Mondială EXPO 2020

0
DISTRIBUIȚI

 

Aur’a, singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur, va fi exportată în Emiratele Arabe Unite.

Contractul cu EAU a fost semnat pe 23 martie, în Pavilionul României din cadrul Expoziției Mondiale EXPO 2020, găzduită de Dubai.


„Deloc întâmplător, contractul cu Emiratele Arabe Unite s-a semnat la EXPO 2020, unde tema cu care s-a prezentat țara noastră a fost H2RO, obiectivul fiind punerea în valoare a apelor din România. A fost un drum
lung până să ajungem în acest punct, o muncă asiduă pentru a respecta legislația din Emiratele Arabe Unite vis-a-vis de calitate și siguranță alimentară. Am trecut printr-un proces complex de audit, implicând vizite ale unor autorități din Emirate care să verifice și să valideze toate certificatele anterioare pe care le-a obținut Aur’a. În cele din urmă, apa va avea inscripționată pe etichetă certificarea finală primită din partea Emiratelor, fără de care produsul nostru nu poate fi exportat și comercializat”, declară Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

În Dubai, apa românească va fi consumată în cele mai selecte restaurante și hoteluri, inclusiv în Burj K’halifa. Aur’a este deja prezentă în SUA, Franța, Marea Britanie, Israel, Elveția, Austria, Tenerife.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.