Apartament în oraș sau casă la sat? Alege varianta recomandată de RPC...

Apartament în oraș sau casă la sat? Alege varianta recomandată de RPC Group!

0
DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți timișoreni pun în balanță avantajele și dezavantajele traiului la distanță față de oraș. Adevărul e că o casă spațioasă și cu o curte pe măsură sunt privilegiile unei vieți tihnite, dacă nu te deranjează drumul zilnic pe care urmează să-l parcurgi, pe de o parte.  Pe de alta, când ajungi acasă, în raiul tău, nu mai contează nimic, pentru că aerul, liniștea, confortul, nu pot fi comparate cu traiul la apartament între 4 pereti, sau într-o casă mica și înghesuită între blocuri și magazine.

Dacă e să alegi „casa la țară” lângă oraș, pui în balanță: linistea față de aglomerație, curtea, confortul unei locuințe spațioase. În plus, ai posibilitatea să faci activități de grădinărit care vor compensa orice curs de dezvoltare personală sau vor înlocui multe alte posibilități de ocupare a timpului liber.

La oraș, cu traiul la bloc, depinzi de administrația de locatari, vecini, cearta pe loc de parcare, căldură cu porția, miros de mâncare amestecat de la mai multe familii, gălăgie.


La țară, ești propriul tău manager de locuit și te bucuri de mai mult spațiu și mai mult confort, fără poluare, fără stresul vieții în oras, cu legume, zarzavat și flori bio, copii sănătoși crescuți în natură.

O casă la sat este o investiție pe termen lung care aduce confort, lipsa poluării, parcare fără stres, grădină, animale de companie și multe altele! Ca un dezvoltator de cursă lungă, RPC Group înțelege perfect nevoia de diversitate în domeniul imobiliar, cel mai activ și mai dinamic din ultimii ani, și propune un nou proiect imobiliar, croit parcă pe ceea ce este noul trend în materie de locuit.

NEW LIMIT RESIDENCE din localitatea Covaci este o propunere foarte tentantă pentru cei care urmăresc să achiziționeze o casă într-o zonă liniștită, cu avantajele unui preț excelent și a unui confort sporit. 24 de locuințe tip duplex, cu o suprafață utilă de 110 mp și cu teren între 350 și 450 mp, sunt aproape gata și își așteaptă beneficiarii.

Casele sunt aspectuoase și generoase ca spațiu, construite pe două niveluri, beneficiază de o compartimentare cu hol, trei dormitoare, living, două băi, bucătărie, un loc pentru depozitare sau dressing, terasă și o curte spațioasă. Există chiar un avantaj suplimentar: podul care poate fi ușor transformat în mansardă, pentru că suprafața de 50 mp este ideală pentru a amenaja camere de locuit, în situația în care familia se mărește și are nevoie de spațiu în plus.

Prețurile sunt cuprinse între 135.000 Euro și 145.000 Euro, în funcție de suprafața de teren aferentă. Cei care doresc informații suplimentare pot accesa www.rpcgroup.ro sau pot apela 0722379545 sau 0743 282 864.