Arme deținute ilegal de un bănățean, unele artizanale, confiscate de polițiști. Cum...

Arme deținute ilegal de un bănățean, unele artizanale, confiscate de polițiști. Cum s-a dat de gol suspectul

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Oravița au ridicat ieri de la domiciliul unui bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Ciclova Română mai multe arme deținute ilegal, una datând posibil din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, precum și muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri confecționat artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor. Toate acestea ar fi fost deținute de bărbat la domiciliu, într-o cameră asigurată cu măsuri de securitate improvizate.

Totul a început ieri dimineață, când bărbatul s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Oravița cu o rană la cap, una dintre ipotezele medicilor fiind că aceasta ar putea o fi plagă produsă prin împușcare.


Chiar dacă s-a dovedit că nu a fost așa, rana fiid una ușoară și fără a necesita internare, cazul a atras atenția polițiștilor și a dus la descoperirea arsenalului de la domiciliul bărbatului.

„Armele și muniția, precum și toate celelalte dispozitive și obiecte artizanale au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi examinat de un medic specialist pentru demararea procedurii internării provizorii, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.