Arme și droguri, găsite de polițiștii timișeni în urma unor percheziții. Trei...

Arme și droguri, găsite de polițiștii timișeni în urma unor percheziții. Trei bărbați au fost reținuți

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-833161092">

Polițiștii din Timiș au făcut marți patru percheziții domiciliare în localitatea Darova, în urma cărora au confiscat mai multe arme, dar și trofee de colți și pinteni de animale. Trei bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au făcut marți patru percheziții domiciliare în localitatea Darova în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost confiscate o armă confecționată artizanal, o armă cu glonț, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaș, o țeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevăzut cu mecanism de percuție, 14 cartușe, 12 tuburi de cartușe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colți și pinteni de animale.

De asemenea, la una dintre locații a fost descoperită o materie vegetală mărunțită și semințe, trei plante și 17 ramuri puse la uscat ce par a fi canabis.

Trei bărbați, cu vârste de 26, 51 și 65 de ani, au fost duși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.