Traseele liniilor Expres 1 și 18 ale STPT, deviate temporar

Traseele liniilor Expres 1 și 18 ale STPT, deviate temporar

0
DISTRIBUIȚI

Mijloacele de transport în comun ale STPT de pe liniile E1 și 18 vor circula deviat, începând cu data de 7 martie, din cauza lucrărilor de termoficare ce vor avea loc pe strada Liege.

Expres 1 (tur-retur): pe traseul existent între Pod Calea Șagului şi Calea Torontalului până la intersecția cu strada Liege, după care intră pe Calea Torontalului, până la intersectia  cu strada  Grigore Alexandrescu – Strada Grigore Alexandrescu – Calea Aradului și revine pe traseul existent până la capătul de linie stația „Tzara”.

Pe traseul deviat se vor folosi perechile de stații existente aferente liniei Expres 6: „Vox Park” și „Alexandrescu”, cât și stația „Torontalului” aferentă liniei E6.


Vor fi suspendate stațiile „Piata Verde”, „Liege” și perechea de stații „U.T.T.”.

Linia 18 (tur-retur) – pe traseul existent, între capătul de linie „Barițiu” și Piața Consiliul Europei, după care circulă deviat pe traseul Calea Aradului – capăt de linie stația „Agronomie” (traseu suprapus cu traseul liniei   L17). Pe traseul deviat   se vor folosi perechile de stații aferente liniei liniei 17: „DaciaService”/„Remus Răduleț”, „Liege”, „U.T.T.” și stația de capăt „Agronomie”. Vor fi suspendate stațile: „Piata Verde”, „Torontalului” și „Miresei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.