Bandiții și pisica: trupa timișoreană a lansat un nou single care anunță...

Bandiții și pisica: trupa timișoreană a lansat un nou single care anunță albumul de debut

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană The Bandits a lansat un nou single care anunță albumul de debut, piesa „Pisica“ fiind o dedicație pentru toți iubitorii de feline.

„«Pisica» este de fapt un ghid de bună purtare pentru toți bărbații care nu știu ce să mai facă în relația lor cu pisica sau cu femeia iubită.


Dacă ascultați versurile și le veți aplica în viața de zi cu zi, veți avea un trai mai bun”, a spus solistul trupei, Răzvan Munteanu.

Muzica și textul aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizare au fost realizate de Remus Gașpar (Jimmy), la studioul Music Hub TM, iar videoclipul a fost realizat de Sorin Stroie, chitaristul trupei.

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce. Până în prezent bandiții au lansat piesele „Taxe și impozite”, „Era digitală”, „Băiat talentat” (alături de Tase Pârvu), „Țuică de Banat”, „În grădină” și „Revoluția iubirii”, și în curând va lansa albumul de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.