Bărbat care a luat banii uitați de altcineva într-un bancomat, căutat de...

Bărbat care a luat banii uitați de altcineva într-un bancomat, căutat de poliție la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1438205788">

Un bărbat din Timișoara a găsit 2.000 de lei uitați în fanta unui bancomat, dar în loc să îi predea autorităților a preferat să-i bage în buzunar. Fapta s-a petrecut în decembrie 2020, însă cum ancheta de până acum nu a dat rezultate, polițiștii au primit acordul Parchetului pentru a face publice imaginile cu suspectul.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, constând în aceea că în data de 21 decembrie 2020, în jurul orei 14:33, un bărbat a introdus cardul bancar într-un ATM, situat pe bulevardul Revoluției din 1989, din municipiul Timișoara, a solicitat extragerea sumei de 2.000 de lei și a plecat fără a ridica suma de bani eliberată, ulterior, aceasta fiind sustrasă din fanta ATM-ului de o persoană necunoscută”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze numărul de telefon 0766787887 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

La sfârșitul anului trecut a avut loc un incident similiar, un alt bărbat fiind căutat de poliție după ce a luat 6.000 de euro uitați într-un bancomat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.