Bărbat prins în flagrant în timp ce primea o cantitate impresionantă de...

Bărbat prins în flagrant în timp ce primea o cantitate impresionantă de canabis trimisă prin curier, la Timișoara UPDATE Alți doi suspecți, prinși în Lugoj și Arad cu încă 18 kilograme de droguri FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, au depistat astăzi, în flagrant delict, un bărbat în vârstă de 51 de ani în timp ce prelua pachete vidate de la o sociatate comercială specializată în transportul de colete, pachete care ar fi conținut 8 kilograme de cannabis. În urma investigațiilor efectuate, a reieșit că pachetele vidate ar fi provenenit din Spania.

Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri, acesta fiind reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

UPDATE Alți doi bărbați au fost prinși astăzi în flagrant în timp ce transportau droguri care au fost introduse în țară în același timp cu cele găsite asupra bărbatului reținut la Timișoara.

Unul dintre suspecți a fost prins la Lugoj, acesta fiind cel care a primit pachetul, și avea asupra sa în momentul reținerii 12 kilograme de canabis.


Cel de-al treilea suspect a fost prins în Arad având asupra sa aproape 6 kilograme de canabis. Oamenii legii au efectuat și patru percheziții în Arad, fiind descoperite sumele de 76.790 lei, 35.500 euro și 15 lire sterline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.